Sofrologiepraktijk Van Dijk

Holistische coaching en workshops op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, veerkracht, balans en herstel bij stress en slaapgerelateerde klachten.

Sofroloog & Realist

‘Mijn rotsvaste vertrouwen zet trauma om in kracht, vormt conflicten om tot groei en vervangt angst door liefde.’

Verbonden en erg dankbaar voel ik me over de vondst van sofrologie die vele jaren geleden in mijn leven is gekomen tijdens mijn eigen zoektocht naar een manier om met ziekte en burn-out om te gaan. Op zoek naar veerkracht en een methode die mij terug in balans kon brengen heb ik de stap gezet om de opleiding tot Caycediaanse Sofroloog te gaan volgen en afronden. De basis was gelegd om mijn kennis en ervaring te delen.

Een van mijn belangrijkste eigenschappen is omdenken; bruggenbouwer tussen wat is en kan zijn. Dit doe ik niet alleen als Caycediaanse Sofroloog (wat overigens een beschermde titel is) maar ook in de business waar ik diverse domeinen heb mogen verbinden.

Iedere fase heeft zo zijn eigen uitdagingen en leermomenten gegeven. Als sofroloog heb ik een prachtige basis, aangevuld met de kennis die ik heb opgedaan in de business, de orthomoleculaire hormoon- en voedingsleer, de Jikiden Reiki, in het Sjamanisme en binnen diverse stromingen qua ademwerk. Ik kan je veel handvatten aanreiken die je ondersteunen om terug in balans te komen en te blijven.

SOFROLOGIEPRAKTIJK IS ER VOOR JOU!
Mijn naam is Rena van Dijk en grondlegger van deze sofrologiepraktijk. Niet de methode maar jij staat centraal. Sofrologiepraktijk is ontstaan vanuit de behoefte aan verbinding van lichaam en geest; een praktische holistische benadering die je terug in balans brengt of in balans houdt.

Al denkend over hoe ik mijn kennis en datgene wat ik geleerd en heb ervaren door de jaren heen en kan overdragen kwam het idee van verhuizen naar een plek met ruimte voor een praktijk aan huis.
Verhuizen naar een plek waar iedereen zich welkom voelt, laagdrempelig en verbonden met de natuur.

Deze plek heb ik in Nieuwe Niedorp gevonden. Een heerlijke plek, een schulp met voldoende ruimte voor coaching, workshops en misschien in de toekomst wel kort verblijf.. Want wat is er fijner dan even resetten, terug naar je bron. November 2021 gingen de deuren officieel open aan de Schulpweg 51 in Nieuwe Niedorp. De weg naar de praktijk is inmiddels gevonden en ook voor jou, welkom.

© 2024 Sofrologiepraktijk Van Dijk

Thema door Anders Norén