Sofrologiepraktijk Van Dijk

Holistische coaching en workshops op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, veerkracht, balans en herstel bij stress en slaapgerelateerde klachten.

Workshop sofrologie en slapen basis

Gelukkig is de tijd geweest dat het ‘not done’ was om naar een sofroloog of coach te gaan. Ik geloof in de kracht die een ieder van ons in zich heeft om weer terug in balans te kunnen komen. Soms is er inzicht nodig of meer bewustwording, kennis en een paar oefeningen om weer in contact te komen met jezelf. Met een blik van een eerste keer durven kijken, want als je doet wat je deed dan verandert er maar weinig. Na diverse individuele trajecten kreeg ik de vraag voor een workshop. Vanuit deze ervaring heb ik 2 workshops vorm gegeven die handvatten geven naar bewustzijn of beter gezegd bewust ‘zijn’. Prachtig om te zien en te horen hoe heilzaam het was, de saamhorigheid, het niet alleen voelen binnen de vraagstukken over slecht slapen en stress.

Workshop, een dag vol bouwstenen om te ontspannen, je basis
Goed slapen, wat is dit en kun je het (opnieuw) leren?
Deze workshop is een cadeautje voor jezelf, een heerlijke dag met ontspanning, een gezonde orthomoleculaire lunch en heel veel bouwstenen om mee aan de slag te gaan.
Check voor data en beschikbaarheid de onderstaande link of stuur een mailtje.

STRESS ZIT OPGESLAGEN IN ONZE SPIEREN & CELLEN
Ons lijf heeft, naast het brein, veel capaciteit om ervaringen op te slaan. Iedere cel, iedere spier en zelfs je botten hebben een geheugen. Instinctief reageren we op onze omgeving en scannen of we moeten vluchten, vechten, bevriezen of dat het oké is. Deze overlevingsstrategie zorgt voor een reactie aan energie die wordt opgeslagen in je lijf. Opgeslagen, vastzittende energie kan nare effecten en zelfs schade aanrichten
met (chronische) pijn of vermoeidheid tot gevolg. Om te kunnen blijven functioneren worden signalen van het lijf genegeerd waardoor stress zich verder opbouwt en het lijf zich steeds minder kan ontspannen met allerlei klachten en ziektes tot gevolg. Door stress maar ook door pijn raken we de verbinding kwijt, gaan we ‘verkeerd’ ademhalen en veranderen we onze houding en onze dag/nacht structuur. Sofrologie helpt je middels oefeningen bewust te maken van de verbinding tussen lichaam en geest, terug in balans.

Vol is vol, aanmelden via de mail ; rena@sofrologiepraktijk.nl

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Sofrologiepraktijk Van Dijk

Thema door Anders Norén