Sofrologiepraktijk Van Dijk

Holistische coaching en workshops op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, veerkracht, balans en herstel bij stress en slaapgerelateerde klachten.

Een kleine introductie

Mijn naam is Rena van Dijk en grondlegger van deze sofrologiepraktijk. Ze is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar een praktische holistische benadering die je terug in balans brengt of in balans houdt. Nadat ik de gevolgen van stress en chronische pijn heb mogen ervaren ben ik mijn zoektocht begonnen en besef dat het tijd is geworden om mijn kennis en ervaring te delen. Wees welkom!

Deze website is nog groeiende, uitvoelen van informatie.. samenvoegen van teksten.. Ja, daar is tijd voor nodig, tijd om te groeien.

Lang niet iedereen voelt stressklachten zoals overspannenheid en burn-out van tevoren aankomen. Vaak hollen we maar door en hebben we niet in de gaten dat ons lichaam probeert aan te geven dat we ontspanning nodig hebben. Het eerste wat ons vaak opvalt is slechter slapen. Niet goed kunnen doorslapen, niet uitgerust wakker worden enz. We bouwen een slaapschuld op met alle gevolgen van dien.

”Ik kan mij niet meer echt ontspannen en slapen lukt ook al niet..

Wordt je bewust van de helende kracht in jezelf met sofrologie.

De praktijk heeft in November 2021 haar deuren geopend en inmiddels hebben al vele hun weg naar de praktijk gevonden. Ben je benieuwd of een traject bij Sofrologieprakijk Van Dijk ook jouw klachten kan verminderen of zelfs oplossen? Voel je welkom. Er zijn workshops om aan deel te nemen of wellicht past een individueel traject beter bij je. Dan zijn er diverse mogelijkheden. Mail gerust naar rena@sofrologiepraktijk.nl of je kunt via de facebookpagina een berichtje sturen.

” One day..
You will tell your story of how you overcame what you went through and it will be part of someone else’s survival guide.
~Brené Brown

Vorige Bericht

© 2024 Sofrologiepraktijk Van Dijk

Thema door Anders Norén